Inredning hem

Inredningshjälp med hembesök

 

Harmoniskt, stilrent, glädjefullt....

Ett trivsamt och personligt hem känns både välkomnande och hjälper dig att ladda batterierna. Tillsammans skapar vi just din bästa miljö, anpassat efter dina behov. Välkommen att boka en konsultation hemma hos dig då du får tips och råd. Jag gör även planritningar, moodboard, kollage och produktlista för att visa stil, färger, belysning och möblering.

Homestyling

 

En homestyling är en riktig boost som skapar trivsel och frigör energi i hemmet.

En homestyling gör också avsevärd skillnad för att attrahera köpare när du ska sälja din bostad. Kostnaden drar du av i deklarationen efter försäljningen.

Jag hjälper dig med rådgivning eller så stylar jag din bostad med hjälp av den befintliga inredningen. Rådgivning kan jag även utföra på distans med hjälp av foton som du skickar till mig.

 

Inredningshjälp på distans

 

Via mail eller post får du förslag på stil, färger, möbler och belysning.

Det kan vara ett rum som ska inredas eller hela hemmet. Skriv till mig och berätta och du får gärna tala om vilken prisnivå vi ska hålla oss på, budget eller lyx (eller en blandning).

Behöver du bara hjälp med färgsättning och stil? Då gör jag ett inspirerande moodboard och färgschema med NCS-koder.

Jag gör givetvis även planritningar med möbleringsförslag.

Så här kommer vi igång: Du skickar ett mail via formuläret här, eller ringer mig. Jag återkommer med några frågor och du får välja vad du vill ha hjälp med. Ditt inredningsförslag får du efter 1-2 veckor.

 

Så skapar du din bästa arbetsplats hemma.

Nu bjuder jag på broschyren

 

Kan inredningen påverka företagets resultat?

Läs mer här