Företag

Kan man påverka företagets resultat med inredning?

 

Ja, forskning visar att man t ex med hjälp av färger kan öka produktiviteten och genom att skapa stressfria zoner för återhämtning, kan man undvika sjukskrivningar. Och, så klart, en effektiv och kreativ arbetsplats får man när medarbetarna trivs och besökare känner sig välkomna. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med inredning för arbetsplatser exempelvis reception, kontor, konferensrum, skolor, hotellrum, butiksskyltning och mässmonter. Jag arbetar utefter er budget och kan erbjuda konsultation, ritningar, moodboard, kollage och inköpslistor. Jag kan även hjälpa till med inköpen samt fungera som koordinator/projektledare vid större arbeten.

Inspirerande workshop eller föreläsning

 

Vill ni hitta på något kreativt och kul med era anställda eller kunder?

Jag skräddarsyr en workshop efter era önskemål eller så får ni en inspirerande resa in i inredningens värld, där vi till exempel gör färgpaletter och moodboards. Jag kan också hålla i en föreläsning där jag berättar om Interior feeling, att skapa känslor med inredning.

Design & marknadsföring

 

Företagets design handlar inte bara om snygg inredning. Tillsammans hittar vi företagets röda tråd och kommunicerar denna på ett professionellt sätt genom inredning, profilering, annonser osv.

Och inte minst en snygg och funktionell hemsida.

Inredningshjälp på distans

 

Ligger inte ditt företag i Skåne? Jag kan hjälpa till ändå. Väldigt mycket går att skicka digitalt eller med posten. Med hjälp av mått och foton från er gör jag ritningar, moodboard, kollage, produktförslag med mera. Hör av er så tittar vi på om jag kan hjälpa er på distans.

Så skapar du din bästa arbetsplats hemma.

Nu bjuder jag på broschyren

 

Kan inredningen påverka företagets resultat?

Läs mer här